vajrat - Topluva

Jemi në Bashkpunim me Firma më eminente Botërore që të sigurojm Produkte sa më kualitative për ju të nderuar Klient, Ju mirpresim.
Go to content

vajrat

FULLTECH
Setia fulltech, i zhvilluar me kombinimin e vajrave bazë të një cilësie të lartë dhe teknologjisë së avancuar të aditivëve, jep performancë superiore në kushte më të vështira rrugore dhe ngarje.
1L, 4L, 205L.
1L, 4L, 205L.
1L, 5L, 7L, 205L.
1L, 4L, 205L.
1L, 4L, 205L.
FULLMAX
Seria Fullmax është një vaj motori me bazë sintetike i zhvilluar për të përmbushur kërkesat e vajosjes së pasagjerëve të motorit dizel ose automjeteve të lehta tregtare. Falë formulës së tij të zhvilluar me vajra bazë të një cilësie të lartë dhe teknologji shtesë të përparuar, ajo siguron mbrojtje superiore në motor.
1L, 5L, 205L.
1L, 4L, 5L, 10,5L, 205L.
5L,
5L,
1L, 4L.
1L, 4L, 5L, 205L.
1L, 4L.
1L, 4L, 205L.
1L, 5L, 205L.
1L, 4L, 7L, 10,5L, 205L.
1L, 4L, 7L, 205L.
1L, 4L.
1L, 3L, 4L, 5L, 205L.
1L, 4L.
1L, 4L.
Fulllife
Seria e Fulllife është një vaj motori me bazë sintetike që plotëson kërkesat e vajosjes së motorëve me benzinë ose naftë dhe është formuluar me kombinimin e përsosur të vajrave bazë të një cilësie të lartë dhe teknologjisë shtesë të përparuar.
1L, 5L, 7L, 205L.
1L, 3L, 4L.
1L, 4L.
1L, 3L, 4L, 5L.
3L, 4L.
1L, 4L.
1L, 3L, 4L, 5L.
1L, 3L, 4L.
Fullpro
Opet fullpro. Formuluar nga një kombinim i veçantë i vajrave bazë të një cilësie të lartë dhe teknologjisë shtesë të përparuar për të përmbushur kërkesat e prodhuesve kryesorë të oem * dhe cilësitë e tij superiore testohen në kushte më të vështira në automjetet e prodhuesve të OEM dhe aprovohen.
1L, 3L, 4L.
20L, 205L.
20L, 205L.
20L, 205L.
20L, 205L.
20L, 205L.
20L, 205L.
4L, 7L, 16KG, 20L, 205L.
20L, 205L.
Fullmaster
Mbrojtja e motorit pa ulur drejtimin e motorit në kushte të rënda dhe rritjen e forcës dhe performancës së tij, fullmaster do të jetë zgjedhja e parë e të gjithë shoferëve që kanë një rrugë të gjatë përpara tyre dhe një ngarkesë të rëndë me rezistencën e saj superiore ...
7L, 205L.
7L, 20L, 205L.
1L, 4L, 5L, 7L, 20L, 9L, 16KG, 20L, 205L.
7L, 16KG, 205L.
1L, 3L, 4L, 5L, 6L, 7L, 8L, 9L, 10L, 16KG, 20L, 205L.
FULLMOTO
Mbrojtja e motorit pa ulur drejtimin e motorit në kushte të rënda dhe rritjen e forcës dhe performancës së tij, fullmaster do të jetë zgjedhja e parë e të gjithë shoferëve që kanë një rrugë të gjatë përpara tyre dhe një ngarkesë të rëndë me rezistencën e saj superiore ...
1L.
1L.
1L.
1L.
1L.
FULLMONO
Mbrojtja e motorit pa ulur drejtimin e motorit në kushte të rënda dhe rritjen e forcës dhe performancës së tij, fullmaster do të jetë zgjedhja e parë e të gjithë shoferëve që kanë një rrugë të gjatë përpara tyre dhe një ngarkesë të rëndë me rezistencën e saj superiore ...
16KG, 205L.
16KG, 205L.
14KG, 205L.
3L, 14KG, 205L.
14KG, 205L.
1L, 5L, 7L, 6L, 16KG, 20L, 205L.
20L, 205L.
FULLTRAC
Mbrojtja e motorit pa ulur drejtimin e motorit në kushte të rënda dhe rritjen e forcës dhe performancës së tij, fullmaster do të jetë zgjedhja e parë e të gjithë shoferëve që kanë një rrugë të gjatë përpara tyre dhe një ngarkesë të rëndë me rezistencën e saj superiore ...
1L.
18L, 205L.
1KG, 180KG.
FULLGEAR
Mbrojtja e motorit pa ulur drejtimin e motorit në kushte të rënda dhe rritjen e forcës dhe performancës së tij, fullmaster do të jetë zgjedhja e parë e të gjithë shoferëve që kanë një rrugë të gjatë përpara tyre dhe një ngarkesë të rëndë me rezistencën e saj superiore ...
20L, 205L.
20L, 205L.
205L.
20L.
20L, 205L.
18L, 205L.
18L, 205L.
1L, 3L.
18L, 205L.
18L, 205L.
1L, 15L.
1L, 16KG, 205L.
1L, 16KG, 205L.
3L, 16KG, 180KG.
3L, 16KG, 205L.
3L, 16KG, 205L.
3L, 16KG, 205L.
18L, 205L.
18L, 205L.
18L, 180KG.
180KG.
205L.
205L.
205L.
FULLGEAR
Mbrojtja e motorit pa ulur drejtimin e motorit në kushte të rënda dhe rritjen e forcës dhe performancës së tij, fullmaster do të jetë zgjedhja e parë e të gjithë shoferëve që kanë një rrugë të gjatë përpara tyre dhe një ngarkesë të rëndë me rezistencën e saj superiore ...
Topluva Shpk
Back to content