Rreth Nesh - Topluva

Jemi në Bashkpunim me Firma më eminente Botërore që të sigurojm Produkte sa më kualitative për ju të nderuar Klient, Ju mirpresim.
Go to content

Rreth Nesh

Topluva Shpk
Ne kujdesemi për ju!

Vizioni Ynë
Rritja e pozicionit në treg përmes kryerjes së një game të gjerë shërbimesh profesionale dhe teknike, duke mbetur të angazhuar për të ofruar nivelet më të larta të shërbimit dhe këshillimit të personalizuar për klientin dhe ruajtjen e nivelit të lartë të etikës dhe profesionalizmit. Topluva Shpk e konsideron investimin në cilësi dhe në vlera, si një garanci për rritjen dhe ruajtjen e pozicionit  të saj si një konkurrent i rëndësishëm në treg. Qëllimet tona të ardhshme janë të zgjerojmë dhe të përmirësojmë më tej pozicionin me profesionalizmin tonë, jo vetëm në Prizren e Lipjan, por edhe në tër Kosovën.

Vlerat Tona
Ne jemi një Firmë e orientuar nga vlerat dhe prandaj të gjithë njerëzit tanë janë të përkushtuar me krenari për vlerat e mëposhtme: Ruatja e Cilësisë dhe Integritetit - Filozofia jonë e shërbimit të klientit ka për qëllim të krijojë një marrëdhënie me klientin të ndërtuar mbi integritetin dhe besimin. Njohuria - Ne u ofrojmë klientëve tanë shërbime tepër cilësore nga një personel i kualifikuar e me ekselencë profesionale. Respekti - Ne fokusohemi tek individi, kuptojmë nevojat dhe pritshmëritë e klientit dhe shkojmë ‘’përtej rrugës’’ për t'i përmbushur ato.Entuziazmi - Ne besojmë se suksesi ynë varet para së gjithash nga njerëzit, prandaj ne punësojmë dhe i ushqejmë punonjësit tanë me një pasion dhe përkushtim për ofrimin e shërbimit të cilësisë më të lartë për klientët tanë.
Rreth Nesh.

Topluva  është një nga firmat kryesore në vend. Duke kombinuar ekspertizen,
përvojen dhe energjinë e stafit tonë, çdo klient merr vëmendje të afërt personale dhe profesionale .
Topluva është themeluar në vitin 1990 në Mamushë si dhe në vitin 2018 ka zgjeruar gamen duke u hapur edhe në Lipjan.
Ne ofrojmë llojllojshmëri të madhe të produkteve.
Pjesë të kamionave,vajra motorike , vajra hidraulike, etj.
Për ne

Topluva ekziston falë përkushtimit dhe punës së zellshme të mijëra bashkpuntorve ndër vite. Stafi i Topluvas kanë njohuri,
përvojë dhe burime të konsiderushme  dhe përpiqen t"i sigurojnë të gjithë klientëve shërbime të shpejta dhe të personalizuara.                                                                                               
Klientët tanë kanë përparësine e të punuarit me një firmë profesionale që kombinon stafin dhe burimet e një firme të madhe me filozofinë e përgjegjësisë personale për secilin klient.
Topluva Shpk
Back to content